WooCommerce – Dé Webshop voor WordPress

Met een WooCommerce webshop verhoogt je de omzet. Er liggen met name nog heel veel mogelijkheden voor bestaande winkels die hun producten aan willen bieden langs meerdere kanalen. Maar ook voor ondernemers met unieke producten liggen er voldoende mogelijkheden. De webwinkelmodule van Newfish levert alles wat je nodig hebt om succesvol online te verkopen.

We kiezen bij het maken van onze webshops ook voor WordPress. Dit zorgt voor een uitstekende vindbaarheid, mooie overzichten van producten en een makkelijk beheer in een vertrouwde omgeving. Woocommerce is hierin de beste oplossing. Niet alleen is dit inmiddels de grootste webwinkel voor WordPress, het actief ontwikkelen van de e-commerce oplossing en de extensies zorgt voor een steeds mooiere en beter converterende webwinkel.

Makkelijk in beheer

Het grote voordeel voor jou als beheerder van een WooCommerce webwinkel is het gebruikersgemak aan de achterkant. Bij andere pakketten is het vaak erg arbeidsintensief om producten toe te voegen aan de webwinkel. Het runnen van een (online) business is al veel werk, het beheren moet dan zo makkelijk mogelijk zijn.

Maatwerk

Wij bouwen de WooCommerce webshop altijd op maat. dit garandeer een vlot werkende website die we allemaal begrijpen en die eruit ziet zoals jij dat wil hebben. Zo realiseren we altijd een response website in je eigen huisstijl.

Andere speerpunten

  • Een modern op maat gemaakt design
  • Unique selling points goed naar voren laten komen
  • Geschikt maken voor tablets en mobiele telefoon
  • Goed vindbaar binnen zoekmachines (Google SEO)

Extensies

Er zijn letterlijk honderden extensies, gemaakt door betrouwbare commerciële ontwikkelaars, die functies toevoegen aan de webshop. Zo is het altijd mogelijk de winkel te bouwen die je voor ogen hebt.