ZOU HET NIET GEWELDIG ZIJN,
Als u maar één bedrijf had voor uw media uitingen?

Wij zijn een full service webdesign en marketingbureau uit Zwaag (Hoorn). We hebben de visie dat uw website het begin is van uw marketingplan in onze tijd.

Door onze vernieuwende blik op de markt zijn wij er van overtuigd dat de interactieve aanwezigheid op het Internet een minimale vereiste is voor het behalen van successen op de moderne markt. Een vereiste om uw visie te behouden in zowel het heden als in de toekomst. Voor de uitoefening van deze activiteiten beschikken wij over meerdere online en offline marketing disciplines.

Newfish zal er voor zorgen dat één contactpersoon al uw marketingactiviteiten waarborgt, zodat u de persoonlijke behandeling krijgt die u mag verwachten.

Offerte Aanvragen – of – Bel: 0229 21 84 05

[hr]

[twocol_one]

Websites

Voor uw onderneming is het belangrijk dat u zich online op de juiste manier profileert. Bezoekers van uw website willen zich aangetrokken voelen en zich hierin herkennen. Daarom is het belangrijk dat u zich online focust op de juiste doelgroep die bij uw onderneming past. Hierdoor krijgt u terugkerende bezoekers. Bezoekers zullen zich herkennen in uw producten en/of diensten.

Lees meer
[/twocol_one] [twocol_one_last]

E-mail Campagnes

E-mail campagnes zijn op dit moment een van de meest effectieve manieren om uw klanten direct en persoonlijk aan te spreken. Wij maken campagnes die perfect aansluiten bij uw huisstijl. Bekijk snel de mogelijkheden!

Lees meer[/twocol_one_last]

[twocol_one]

Webwinkel

Jaarlijks blijft het aantal mensen dat online winkelt groeien! Lees hier hoe u mee kunt profiteren van die groei.

Lees meer[/twocol_one] [twocol_one_last]

SEO

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO (Search Engine Optimization), is het verbeteren van de vindbaarheid van de website. Zoekmachine optimalisatie is vooral populair omdat er niet betaald hoeft te worden per klik. Het zorgt in feite dus voor gratis bezoek.

Lees meer[/twocol_one_last]

 

[divider_flat]