Een paar jaar geleden liet men nog aparte mobiele websites maken, een behoorlijke investering. Tegenwoordig is dit niet meer aan de orde en maken we slecht één website welke op alle mogelijke apparaten erg goed uitziet. Een responsive website is een efficiënte en doeltreffende aanpak om je website toegankelijk te maken voor zowel tablets, smartphones, laptops als de klassieke pc. Zoals eerder vermeld maken we bij een responsive webdesign één website die zich aanpast aan het apparaat en het gedrag van de gebruiker. De bezoeker krijgt dus altijd dezelfde content, alleen de presentatie en bediening kan verschillen.

Geen responsive website? Dan minder bezoekers!

Heb je nog geen mobiel vriendelijke website? Dan stuurt Google minder bezoekers naar je door. Je krijgt een lagere ranking. En aangezien ruim 50% van alle sitebezoekers in Nederland en België via een mobiel apparaat komen… kan dat flinke gevolgen hebben. Heb je een aparte mobiele website? Leuk, maar dat is een techniek van jaren geleden. Anno nu is een mobiel responsive website de enige wenselijke variant.

Responsive website voor de Hoornse ondernemers compagnie

Eigen ontwerp? Geen probleem!

Heb je in Photoshop of Illustrator een eigen design gemaakt, maar je weet niet hoe je dit moet omzetten naar een functionele website? Dan ben je hier aan het juiste adres aangezien wij hier in gespecialiseerd zijn. Wij werken  samen met diverse grafische bureaus welke het ontwerp traject verzorgen alvorens het bij ons terecht komt. In samenspraak realiseren wij de website en leveren deze vervolgens op. Natuurlijk is de website of webwinkel na oplevering SEO gereed. Standaard worden WordPress website uitstekend gevonden binnen Google, maar wij bieden je standaard de mogelijkheid om nog net dat extra stapje te zetten binnen de organische zoekresultaten.

Neem eens contact met ons op, en wij laten je graag alle mogelijkheden zien. Aan de hand van onze expertises en jou input komen we zeker tot een conversieverhogend eindresultaat.