Meijer Tegels & Sanitair

Meijer tegels en sanitair is al meer dan 30 jaar een begrip in de regio Nieuw-Vennep en ver daar buiten. Buiten tegels om verkopen ze ook alles wat je maar kan bedenken voor badkamer en toilet. In de showroom staat een uitgebreide collectie sanitair en tegels van toonaangevende merken zoals Hansgrohe, Sealskin, Thebalux en Venis. In meer dan 45 badkamer opstellingen geeft Meijer de laatste trends weer in de badkamer-  en tegelmarkt.

Het idee?Naast een mooie showroom was de wens om een groot gedeelte van de collectie sanitair en tegels  ook on-line te presenteren binnen een gebruikersvriendelijke website + webwinkel. Tijd voor vernieuwing dus aangezien concurrenten deze stap al hebben gemaakt. De webwinkel moet de look and feel behouden van de showroom en onderscheidend zijn van andere sanitair/tegel webwinkels.

De opdracht

Er is bij Newfish aangegeven dat de vernieuwde website/webwinkel vooral gebruikersvriendelijk moet zijn. Dit voor zowel bezoekers van de website/webwinkel alsmede de beheerders hiervan. De reden waarom dit zo’n belangrijk punt is zijn de ervaringen met een ander webwinkel pakket namelijk Magento. Dit pakket is een stuk logger, en moeilijker aanpasbaar in vergelijking met WooCommerce (het webwinkel pakket wat Newfish altijd gebruikt voor webwinkels).

Andere speerpunten

  • Een modern op maat gemaakt design
  • Unique selling points goed naar voren laten komen
  • Combinatie tussen on/off-line maken
  • Geschikt maken voor tablets en mobiele telefoon
  • Een koppeling tussen de website en social Media (Twitter en Facebook).  Alle berichten welke op de website worden geplaatst verschijnen automatisch op Twitter en Facebook
  • Nieuwsbriefmodule
  • Goed vindbaar binnen zoekmachines (Google SEO)

De uitvoering

Zoals altijd is er gekozen voor een WordPress basis i.c.m. WooCommerce. Dit door onze uitstekende ervaring en expertise welke we in de loop der jaren hebben opgebouwd. Deze combinatie is uitermate gebruikersvriendelijk en flexibel voor bezoekers van de website/webwinkel en de beheerders. Met een korte uitleg kan men aan de slag en kan er gestart worden met het on-line verkopen van sanitair en tegels.

Wij ervaren Newfish als een zeer betrouwbare club. Met goede en creatieve ideeën in het ontwerpstadium en een snelle en correcte aftersales. Dit heeft geleid tot een goede verstandshouding met een positief beeld voor de toekomst.
Remco de Bos - Meijer Tegels & Sanitair