HOC- Hoornse Ondernemers Compagnie

De Hoornse Ondernemers Compagnie (HOC) is een ondernemersvereniging met als doelstelling de collectieve (en eventueel individuele) belangen van de leden te behartigen bij de gemeentelijke en provinciale overheid, de Kamer van Koophandel en werkgeversorganisaties. Ook bevordert HOC de onderlinge contacten tussen de ondernemers, gericht op het versterken van de economische en sociale banden.

Het Idee/Opdracht

De Hoornse Ondernemers Compagnie was toe aan een moderne website welke beter moet aansluiten bij de doelstellingen en wensen van de leden. De oude website was te statisch en gedateerd. Het goed en duidelijk presenteren van bedrijven, nieuws en activiteiten was een belangrijke wens welke Newfish moest vertalen binnen een op maat gemaakt design. Uiteraard is ook de wens uitgesproken om de vernieuwde website responsive te maken (het geschikt maken voor tabels en mobiele telefoons).

De uitvoering

Met een solide WordPress basis is deze website verder uitgebouwd. Zo is het mogelijk voor bedrijven om zich automatisch in te schrijven op de website. Na goedkeuring door HOC worden deze bedrijven opgenomen binnen de website. Op de bedrijven pagina is een zoekfilter gemaakt waarmee het voor bezoekers gemakkelijker wordt om bedrijven op te zoeken en te benaderen. Het  is nu ook mogelijk om je in te schrijven op een activiteit welke gaat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn door de klant zelf te beheren en aan te maken.

Ook is er een nieuwsbrief module gekoppeld aan de website. Op elke pagina binnen de website is het voor een bezoeker mogelijk om zich in te schrijven op de HOC nieuwsbrief. Newfish maakt gebruik van een compleet Mail systeem dat niet alleen mail kan versturen maar ook bijhoudt wat er met de mail gebeurt. De ingevoerde database zal automatisch worden gecorrigeerd (voor bv. dubbele en foutieve adressen). Nieuwe adressen zijn eenvoudig toe te voegen door ze handmatig of via CSV in te voeren.

Het grote voordeel van Newfish is dat je met vragen direct geholpen wordt en geen 3 weken hoeft te wachten op antwoord voordat je verder kunt. Een prettig bedrijf om mee samen te werken.
Evelien Loomans - HOC-Hoornse Ondernemers Compagnie