Cillekens ongediertebestrijding

Cillekens Ongediertebestrijding heeft door Newfish een nieuwe website laten maken. Na een tijdje viel het hen op, zoals anderen met een website misschien ook merken, dat het hebben van een website nog niet betekent dat je ook op de eerste pagina van Google terecht komt.

Newfish heeft een op maat gemaakt rapport geschreven over de verbeteringen die aan te brengen zijn aan de techniek van de site, en een plan van aanpak om de site beter naar voren te laten komen in de zoekresultaten. In dit rapport onder andere veel punten van aandacht wat Cillekens  zelf kan doen aan het verbeteren van hun positie door middel van social media, schrijven van teksten, backlinks, marketing etc. etc. Daarnaast uiteraard aanbevelingen voor het maken van een professionele SEO strategie.

SEO Strategie

Als je bedenkt dat er door SEO bedrijven duizenden euro’s gevraagd wordt voor de optimalisatie van de site, is het kosten aspect zeker een factor. Samen met Cillekens hebben we een plan van aanpak gemaakt en de site zodanig verbeterd en geoptimaliseerd dat we tegen aanvaardbare kosten maximaal resultaat konden verwachten. Binnen het plan van aanpak hebben we onder andere bepaald op welke zoekwoorden Cillekens gevonden wil worden. Denk hier bijvoorbeeld aan “ongedierte Hoorn of bestrijding ongedierte”

Resultaten

SEO is altijd een beetje lange adem hebben, zeker bij het werken met “normale” budgetten. Maar ook in dit geval mag het resultaat er al zijn. Voor de bepaalde zoektermen staat Cillekens inmiddels overal op de eerste pagina in de Google’s zoekresultaten!

Newfish heeft mij veel extra werk opgeleverd, in positieve vorm uiteraard. De combinatie tussen een responsive website en een nieuwe SEO strategie heeft gezorgd voor meer conversie waar ik erg blij mee ben.
Cillekens ongediertebestrijding - Gerard Cillekens