Ontstaan vanuit ICT, webdesign en Grafimedia met jarenlange ervaring, is Newfish dé ideale partner voor uw (online) communicatie plan. Met een robuuste snelle website als basis bouwen we samen aan uw marketing strategie! Newfish biedt u een totaalpakket op het gebied van internet. Wij adviseren en ontwikkelen internetspecialisaties zoals websites, webwinkels en marketing. Dit doen wij met de focus op rendement en met een goed gevoel voor persoonlijk contact.

Maatwerk

Wij bouwen websites op maat. Dat houdt in dat we met u op zoek gaan naar de beste oplossing. Voor u wordt op maat een website wordt ontworpen en gebouwd. De wensen en onze expertise op online marketing gebied worden hierbij exact vertaald naar een ontwerp en een functionele website. Binnen alle pakketten is er uitgebreid de mogelijkheid tot maatwerk. Of u nu een speciaal op maat gemaakte website wenst of uitgebreide wensen op marketing gebied hebt, we hebben altijd een passende oplossing.

Webwinkel

Met een webshop verhoogt u uw omzet. Er liggen met name nog heel veel mogelijkheden voor bestaande winkels die hun producten aan willen bieden langs meerdere kanalen. Maar ook voor ondernemers met unieke producten liggen er voldoende mogelijkheden. De webwinkelmodule van Newfish levert alles wat u nodig hebt om succesvol online te verkopen.

SEO

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO (Search Engine Optimization) is een belangrijk onderdeel van uw internetbeleid. Des te beter uw website scoort in zoekmachines (Google) des te meer bezoekers en dus omzet de website genereert. Ruim 90% van de Google gebruikers beperkt zich tot de eerste resultatenpagina. binnen Google Scoren op de eerste pagina van Google is dus belangrijk voor het daadwerkelijke succes van de website.

Waarom is SEO belangrijk voor je website?

Als de website niet geoptimaliseerd wordt, raak deze steeds verder achterop bij uw concurrenten. Het begint al bij de techniek van een website. Een website moet zoekmachines makkelijk toegang geven tot al je webpagina’s. De website moet vrij zijn van blokkades zodat zoekmachines (Google) uw website goed kan indexeren.
Naast de techniek moet de inhoud (teksten) van uw website interessant genoeg zijn om te lezen en naar toe te linken. Zoekmachines (Google) beoordelen een website onder andere op populariteit, en de kwaliteit van links van andere websites.

Online marketing met e-mail

E-mails zijn niet meer weg te denken uit de huidige online marketing. Wij hebben precies wat u nodig hebt om uw HTML e-mail te maken, te versturen én bij te houden wie, waar en hoe uw mail gelezen wordt! Schrijf de inhoud van uw mails makkelijk zelf in de template die we voor u ontwerpen. In samenspraak met u maken we een template die zo dicht mogelijk staat bij uw overige marketing. bepaal daarna snel de layout en voeg teksten en beelden toe. Lijsten van inschrijvingen worden automatisch bijgehouden, inschrijfformulieren op de website zorgen dat klanten makkelijk toegevoegd kunnen worden. Rapportages worden overzichtelijk weergegeven. U ziet precies wie uw mail geopend heeft, en op welke link geklikt is.