Met een nieuwe of bestaande website wil je graag hoog scoren in zoekmachines als Google. Zo vinden klanten de weg naar de website, maar daar stopt het niet: eenmaal aangekomen op de site moeten nieuwe klanten makkelijk de informatie kunnen vinden die ze zoeken. Met de juiste expertise kan je website nieuwe klanten opleveren.

Newfish is niet alleen gespecialiseerd in het maken van websites, maar ook in online marketing. Dat bied enorme voordelen: Vaak worden er verschillende bureaus ingehuurd om apart website, zoekmachine optimalisatie en online advertenties te plaatsen. Maar al deze onderdelen hebben invloed op elkaar. Alleen een webdevelopment bureau dat op alle vlakken met je meedenkt kan efficient inspelen op op elkaar ingrijpende onderdelen. Newfish ontwerpt en bouwt websites én we zijn Google gecertificeerd.

Dankzij Newfish ben ik goed geholpen

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie is de verzamelnaam voor alle inspanningen die je kunt verrichten om ervoor te zorgen dat je website hoger komt te staan in de (Google) zoekmachine. Voor ons begint dat bij de techniek: we maken sites die goed te doorzoeken zijn, zo snel mogelijk laden en voldoen aan de laatste technische eisen die Google stelt. Daarnaast, en belangrijker, gaat het om de inhoud van de site, hoe relevanter de informatie op de site, hoe hoger deze scoort. Om de inhoud zo relevant mogelijk te maken werken we onder andere samen met tekstschrijvers, fotografen en online video makers.

Zoekmachine Marketing, Addwords (SEM)

Een andere manier om nieuwe bezoekers te trekken is adverteren en online adverteren werkt het beste voor producten en diensten die je online wil verkopen. Een belangrijk kanaal voor online adverteren is Google Adwords. Hiermee kun je direct adverteren op de zoekpagina’s van Google, maar ook op alle pagina’s die advertenties tonen via Google adsense.  Dit zijn websites zoals: marktplaats.nl, funda.nl en nu.nl

Conversie optimalisatie

Als een bezoeker eenmaal op je site aankomt, wil je dat hij actie neemt! Door gericht de (landings) pagina’s aan te pakken en de doelen van de pagina op te stellen en te meten, zorgen we dat je het meeste haalt uit alle moeite die je doet om mensen je website te laten bezoeken.