Geen dertien-in-een-dozijn maar een maatwerk website, geheel naar eigen wens. Tijdens een intake gesprek worden de verwachtingen + doelstellingen besproken en stellen we samen de doelgroep(en) af. Vervolgens maken wij op basis van deze informatie een custom design. Usability en SEO worden hierin uiteraard meteen meegenomen. Wanneer er tot een overeenstemming is gekomen gaan we direct over tot het daadwerkelijk realiseren van dit ontwerp. Uiteraard zijn alle vorderingen en de status van het project zichtbaar op een zogeheten “development omgeving”. In deze fase kan de beheerder van de website via het WordPress CMS eventueel al teksten, pagina’s, nieuwsberichten e.d. toevoegen, zodat de vernieuwde website snel on-line gezet kan worden.

Voordeel van een maatwerk website

Het grote voordeel van een volledig op maat gemaakt design is dat de mogelijkheden eindeloos zijn. De website krijgt altijd een unieke uitstraling mee welke naadloos aansluit bij uw doelgroep en onderneming. In combinatie met SEO werkt dit vrijwel altijd conversie verhogend. Newfish levert niet alleen een maatwerk website, maar een totaalpakket. Zo gaat online marketing hand in hand met maatwerk, en i.c.m. een responsive website verdient de website zich snel terug.

Maatwerk website voor Meijer Tegels en Sanitair

Altijd responsive

Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder mobiel en/of tablet. Het is dan ook niet gek dat consumenten hier steeds vaker gebruik van maken. Newfish maak dan ook elke website geschikt voor deze apparaten, zodat uw toekomstige klant altijd een duidelijk website te zien krijgt. Ook voor de ranking binnen Google is het belangrijk dat de website wordt geoptimaliseerd voor Google. Een website welke zich aangepast naar verhouding van het scherm scoort namelijk vele malen beter binnen Google aangezien de groep mobiele gebruikers steeds meer toeneemt.

Neem gerust eens contact op en laat je goed informeren betreft de uitgebreide mogelijkheden.
Wij maken graag je (nieuwe) maatwerk website of webshop!